Hlasování v participativním rozpočtu startuje

hlasovani spustenoDo pilotního ročníku participativního rozpočtu Tvoříme Bory občané přihlásili celkem 12 návrhů. Nyní máte možnost hlasovat pro jeden z 9 projektů.

„Jsem velmi mile překvapena, jaké množství návrhů se v prvním ročníku sešlo. Z 12 přihlášených mají všichni občané Borů možnost vybírat mezi 9. Protože se nám některé nápady opakovaly, rozhodli jsme navrhovatele spojit vždy do jednoho projektu. Cílem je vzbudit zájem o zkvalitňování veřejného prostoru. Pevně věřím, že se nám tento způsob spolupráce s veřejností osvědčí a budeme v něm pokračovat," doplnila starostka Lucie Dostálová.

Svým hlasem rozhodnete, který projekt vyhraje. Od 8. dubna se můžete zapojit do hlasování. Na stránkách obce v záložce Participativní rozpočet – představení návrhů jsou uvedeny všechny návrhy, o kterých je možné hlasovat.

A jak se zapojit? Anketa je zveřejněná v aplikaci Munipolis, dále můžete využít hlasovací lístek ze zpravodaje, další lístky jsou ke stažení na stránkách obce – ty lze odevzdat osobně v kanceláři či do poštovní schránky obecního úřadu. Vytištěné lístky jsou pro vás také připraveny na obecním úřadě. Hlasovat je možné do 10. května. Poté zveřejníme výsledky hlasování a následně se vrhneme na samotnou realizaci vítězného návrhu.

Odkaz na anketu v aplikaci Munipolis: https://www.munipolis.cz/app/anketa/1tInJ0wC

Hlasovací lístek ke stažení: pdfzde

-mh-