6. ADVENTNÍ KONCERT V BORECH

P1050183-22976-800-600-80P1050195-22979-800-600-80PC072255PC072262Letos již po šesté proběhl  v Borech adventní koncert. Zůstali jsme věrni nápadu z roku předchozího a posluchači si díky jednomu ze sponzorů odnesli dárek v podobě svíčky.

 

Letos nově bylo možné navštívit výstavu betlémů, která se konala na OÚ a pak plynule přejít na tradiční jarmark, který vždy provází celou akci. Ve stáncích se objevily známé tváře, ale i tváře nové.
       Koncert byl v režii FC. Po znělce a úvodním vstupu následovala píseň, před kterou byly představeny dvě členky z pěveckého tělesa "C-vox" -  Martina Weinhöferová a Veronika Dobrovolná, jež svými trénovanými hlasy jednoznačně obohatily námi vybrané pásmo.

Jako první host se dostavil milý písničkář a člověk pan Pavel Helan známý z talentové televizní soutěže působící jak u nás tak i na Slovensku. Svým osobitým humorem a vlastní tvorbou diváky zaujal a pobavil. 

Třetím v pořadí se představilo hudební seskupení "Bohužel" z Velkého Meziříčí. Svými aranžemi známých písní i vlastní tvorbou rozezvučeli místní KD. Byla to první kapela v historii adventních koncertů, která měla celou bicí soupravu.

Nechybělo ani provázání výše uvedených skupin. Zpěvačka skupiny Bohužel - Aneta si s námi zazpívala jednu z písní a Michal si střihl duet s doprovodem její skupiny. Na závěr se pak již jako tradičně všichni účinkující rozloučili třemi koledami.

Díky sponzorům, kterých opět přibylo a zřejmě i díky všeobecné povědomosti o  konečném obdarovaném se po odečtení všech nákladů podařilo vybrat úctyhodných 40 000,- Kč, které budou předány malé Terezce - místní obyvatelce v nejbližším možném termínu.

Závěrem bychom chtěli poděkovat všem organizátorům a jejich rodinám. Účinkujícím, návštěvníkům, stánkařům a sponzorům za jejich podporu. Osvětlovačům, zvukaři, Marianu  V., Kujalovým, Polovým, Pavlu K., Lukáši V., manželům Rychlým a vůbec všem, kteří se na akci jakkoli podíleli.                              Členové FC, Foto  Michaela Hudková a Pavel Kříž