Advent

29-zaostrenovm8-zaostrenovm12-zaostrenovm13-zaostrenovm

I letošní druhá sobota v prosinci, patřila tradičně  
ADVENTNÍMU KONCERTU V BORECH

Sváteční odpoledne nabídlo návštěvníkům příjemnou atmosféru v podobě poslechu lidových písní v podání skvělé Anežky Ochranové a její harmoniky, na vánočních trzích jste si mohli zakoupit spoustu krásných výrobků z dílen lidových řemeslníků a letos poprvé jsme nabídli stánek i Nakladatelsvtí UMUN, které vydává produkty postižených umělců, malujích ústy a nohama. 
Trhy voněly kořením a grilovanou kýtou... 
33-zaostrenovm53-zaostrenovm Děti okukovaly dvě malá telátka, navštívila nás i oslí slečna Eimy, pro kterou byly Adventní trhy premiérou, koza a ovečka.
Oba koncerty byly beznadějně vyprodány již v prvních dnech zahájení předprodeje a nás velmi těší zájem všech nadšených diváků, kteří s námi chtějí již třetím rokem přivonět k vánoční atmosféře.
Letos pozvání kapely FOUR COVERS přijali členové Polenského BigBandu pod vedení pana Jiřího Šímy - Andrea Satrapová a Šarlota Vlachová, Marek Vaňkát s Ondřejem Chalupou, Vendulka Kmentová a lidová muzika LHOTÁR. 
Děkujeme všem, kteří se i letos podíleli na přípravě a průběhu koncertu a jsem moc ráda, že se stále najdou úžasní a příjemní lidé, kteří ve svém volnu přidají ruku k dílu a pomůžou dobré věci... Jana Kujalová, Janinka Kujalová a její Zdenda, Lenka Kujalová a její David, Adélka Kujalová, Pepík Kujal, Míša Polová, Mirek Pol a jeho přítelkyně, Radek Kotrba, Ladik Hlaváč, Pavel Krejčí, Lukáš Vaněk a skvělí kluci  z dílny MusicData Petr Hejátko, Martin Kudrna a Pavel Hladík.
Výtěžkem z letošního Adventního koncertu jsme se rozhodli pomoci organizaci Domácí hospic Vysočina ve Velkém Meziříčí a díky vám všem, jim na Vánoce pod stromeček předáme částku ve výši 10000,- korun.
Moc děkujeme... a příští rok se těšíme na shledanou.
Za organizátory Petra Příhodová, foto: Matěj Mertl zaostřeno.cz