Rohlík nově rozváží nákupy do Borů

tit.rohlik.czInternetový supermarket s potravinami Rohlik.cz rozšiřuje od června 2023 prodej do Borů. Rohlík.cz je společnost, která lidem přiveze nákup na základě jejich internetové objednávky až domů bez většího čekání.

Na Rohlíku najdete sortiment jako v žádném jiném supermarketu. Odlišujeme se velkou nabídkou převážně lokálních farmářských produktů (ovoce, zeleniny, mléčných výrobků i masa) za cenu nefarmářských, nabízíme ale i supermarketový sortiment, potřeby pro domácnost, kosmetiku, Benu lékárnu, či krmivo pro vaše mazlíčky. Věříme, že skvělé jídlo musí být maximálně čerstvé a kvalitní- ovoce, či zelenina od nás může být z pole, na vašem stole, již za 6 hodin, protože s farmáři spolupracujeme dlouhodobě a napřímo. Kvalitu zboží každý den pečlivě kontrolujeme a ručíme za teplotní řetězec až k vašim dveřím - zmrzlina, kterou si objednáte, opravdu dorazí jako zmrzlina.

Rohlík není jen boží jídlo, ale také boží služba. Naši kurýři doručují v hodinových slotech. Jakkoliv velký je váš nákup, vyneseme vám jej třeba do desátého patra a u větších nákupů je doprava vždy zdarma.

K tomu všemu navíc nabízíme i jistá zvýhodnění pro občany, kteří to podle nás nejvíce potřebují. Máme tak například klub ROHLÍČEK pro rodiny s dětmi do 12 let, nebo klub ROHLÍK BEZ BARIÉR pro seniory, či držitele průkazu ZTP. Tyto kluby jsou samozřejmě zdarma a nabízí spoustu výhod, jako dopravu zdarma v určité časy, slevy na vybrané produkty, a pro seniory, kteří nemají internet, nebo si třeba úplně nerozumí s technikou nabízíme možnost telefonických objednávek.

Za celý tým Rohlik.cz

rohlik.cz