Pro radost

Babačka má CD a LP desku! Iva Bittová přijala pozvání Folkových prázdnin v Náměšti nad Oslavou na vytvoření speciálního koncertu v rámci zmenšené verze festivalu v roce 2020. Společně pak s Antonínem Fajtem, Ivo Viktorinem, Vladimírem Václavkem a sborem Babačka připravili unikátní program a nahrávka z tohoto vystoupení, nazvaná Pro radost, vychází současně se zahájením Folkových prázdnin 2021. 
Živá nahrávka Pro radost byla pořízena 30. 7.2020 v rámci zmenšené verze festivalu, která nesla název Připomínky Folkových prázdnin v Náměšti nad Oslavou. Za běžných okolností by festival proběhl tak, jak už ho desetiletí známe, jenomže pouze čtyřdenní NáměšťFolkovky 2020 se normálnostem vymknuly. Prostě covid. S lidmi v hledišti v pestrobarevných rouškách, neboť tehdy ještě existovala samovýroba, a v odéru dezinfekce, nicméně uprostřed Kouzelné krajiny Rostislava Pospíšila, a v pospolité touze po hudbě. A leckdo si navíc teprve na místě uvědomil, jak hodně moc a že bez živé hudby, není život vlastně úplný. YFS 1649YFS 1658(Zdroj:fullmoonzine.cz) Foto z letošního vystoupení a křtu alba v Náměšti 29.7.2021. Foto: Yvett Stránská
Další foto ve fotogalerii ZDE
 
IMG 20210801_194048_1





Úžasné! Babačko, gratulujemeIvo, děkujeme! 

 

Námě

 Zde naleznete záznam z pátečního koncertu Ivy Bittové a Babačky na Folkových prázdninách v Telči. Mimo jiné, si zde můžete poslechnout nově složenou a nastudovanou píseň s názvem Babačka!

A to je další hóóóódně velká radost!