Z úžasného XX. plesu TJ Družstevník

img_0046img_0081img_0049 Foto Radek Kotrba. 

ples_video

Poohlédnutí za 20. sportovním plesem
Vše začalo mnohem dřív než 10. února 2018, kdy se samotný ples konal. Aby všechno bylo perfektní, přípravy probíhaly již několik měsíců dopředu.
Plesem nás provázela hudební skupina Maraton. Program byl letos více než pestrý. Okolo dvacáté hodiny byly všechny stoly obsazené a příznivci, jak už ti, kteří nevynechali ani jeden ples, tak i ti, co navštívili sportovní ples poprvé, se začali bavit. Fronta na tombolu byla nekonečná, ale na všechny se snad dostalo. V 22 hodin se začaly dít věci. Odhodlaní příznivci fotbalu v řadách mužů vyběhli na parket v sukýnkách a předvedli skvěle nacvičenou sestavu. Všichni, kdo vystoupení shlédli, byli velice mile překvapení, jaké talenty mezi sebou máme. Pro ty, kteří si nechali tento jedinečný zážitek ujít, pod článkem najdete internetovou adresu na video. Po kulturní vložce se dále tančilo a zpívalo. Během půlnoci nastalo další překvapení. Hostesky a dva šikovní hoši v slušivých zástěrkách začali rozdávat skleničky s logem již zmiňované dvacítky a šampaňské. Když všichni měli sekt v rukou, byl pronesen slavnostní přípitek. Skleničky poslouží jako upomínka na 20. ročník plesu, a proto si je lidé mohli odnést domů. Dále nás čekala bohatá tombola. První cena, jako již tradičně, byl přívěsný vozík. Všem výhercům gratulujeme.
Celá tato akce, by se ovšem nemohla konat bez hlavních aktérů Vladimíra Hlaváče a Ladislava Kotačky, kteří se jako již tradičně postarali o pohodový chod plesu. Poděkování patří i Alešovi a Marušce Vávrovým za přípravu tomboly. Za tombolu patří samozřejmě velký dík všem sponzorům, bez kterých by ples nebyl takový, jaký ho všichni známe. Další kdo si zaslouží poděkování, jsou Ludmila Zikmundová, Jana Zikmundová, Marie Baráková a Jana Kujalová. Všichni odhodlaní muži jim děkují za vnuknutí nápadu, vymyšlení a nacvičení choreografie a za super oblečky i s doplňky. A my ostatní děkujeme za nepřekonatelnou podívanou. Vyzdvihnout bych také chtěla všechny pořadatele, kteří nás obsluhovali a starali se o nás, když my jsme se bavili. A nesmím zapomenout na ty, kteří se podíleli na úklidu po plesu.
Byl to legendární ples, plný překvapení. Všichni na něj budeme dlouho vzpomínat. Už teď se těšíme na oslavy 40. výročí založení fotbalu v Borech. Jsem si jistá, že i tam na nás bude čekat zajímavý program.
https://www.youtube.com/watch?v=KtWwStPZ9rA XX. Ples - TJ Družstevník Bory
Kristina Kotačková